Buhu

Idag börjar jag skriva på http://blogg.gd.se/momentsofmimmi/ istället för här. Denna blogg kommer finnas kvar iallafall, men jag tror inte jag kommer skriva i den på ett tag. Så nu är det dags att byta namn på min flik i "favoriter"!



Så.. vi ses någon annanstans än här!


------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Psssst, det går att prenumerera på den nya genom att trycka på de orangefärgade söta knapparna upp i  höger hörn("feed on"), bara så ni vet)

wellwell

Haha, det börjar bra! Det är då INTE jag på min nya presentationsbild på gd.se. Menmen, hon var ganska snygg... ;)

Nu jäklarns

Ojoj, nu har jag fått mitt nya användarnamn och lösenord och hela billevitten. Nu ska jag byta sida. Jag blir stressad!!!Låter den här finnas kvar tills vidare, kanske lånar lite tankar och idéer då och då.
   Hmpf, jag som gillar min giraffenLars. Hur ska det här gå nu då? Jag ska iallafall börja skriva på gd.se. Hjälper till att hitta dit sen!

Jag drar till Uppsala i helgen. Om det är någon som känner för att underhålla mig på lördag kväll så är dt bara att höra av sig.

Tack

Åh vad jag gillar mina vänner. Ville bara säga det.

Ni är bäst. Tack för att ni finns.

ÖöhhHHhhh

Alltså, är det någon som någonsin verkligen bara tagit en öl när man gått ut och "tagit en öl"?

Vi tänkte gå till Dick Turpin, men ändrade oss eftersom det är AIKs hemmapub och det var derby på Råsunda.

Imorse blev en sådan morgon som man inte tar bilen till jobbet och som man fastnar i tröjan. Jag skulle heller inte ha lagt märke till om jag råkat ta på mig min slips som spelar julsånger.

Jag möts på internet av en aldrig så pigg och energisk V som gärna vill delge mig sina idéer. Eftersom jag inte kände mig mottaglig för detta ska vi ta det om några timmar.

P-U-H

Det kostar att ligga på topp.

Yeah

Sitter och läsar lite i Perspektiv på historien.



"Mimmi, ska du med och dricka öl?"

"Ok"

Yttranden

(Klicka här, är ni gulliga. Det saknades nämligen information för att klistra in hela klippet.)



Jag har nu, så här på morgonkvisten, klistrats fast i en blogg. Det flimrar för ögonen, för jag när jag tog en paus i läsandet satt jag bara några centimeter från skärmen utan att tänka på det.

VM i långa inlägg
Konsten att finna ord
Skickligheten att lirka fram snirkliga, finurliga och ibland tvetydiga, formuleringar
Förmågan att göra mig tårögd. Nu har jag väldigt lätt för att bli tårögd, men det betyder likförbannat att jag blir berörd.

iPoden samarbetar också, genom att, trots shuffle, bara spela lugna och vackra låtar.

Jag älskar mystik. Med det menar jag metaforer, liknelser, otydlighet och kryptiska utformningar och ordvändningar.




Jag älskar att läsa det du skriver, men jag avskyr det ibland förekommande innehåll vilket du också hatar, om du förstår vad jag menar.


Mycket vet jag också hur det känns, somliga saker har jag ingen aning om. Jag har dig nu närmare geografiskt än jag någonsin haft. Hoppas vi ses snart.

Som att bygga kärnkraftverk

Okej. Igår fick jag alltså årets chock som fick mig att tappa hakan. Det handlar om ett steg i två personers förhållande. Eller, inte förhållande, men förhållande till varandra iallafall. Ett otippat steg. Och lite småsnuskigt på ett spännande sätt. Malin, vad säger egentligen McDonald's standarder om det här? Jag bara undrar. Haha. Det är det otippade som förgyller vardagen.


Och L, hellre ung och häftig än gammal och säckig (gammalt grekiskt ordspråk), eller hur?


Och V, snart är vi kollegor, hell yeah!

Jag har nu ett namn till min nya blogg och en supersnygg bild. Det blir bra det här! Får se om jag behåller den här också eller bara flyttar över helt och hållet. Känns som ett livsviktigt beslut eftersom hela världen går under om jag väljer fel. Eller hur var det nu?

Håll i hatten!

Om jag någonsin glömt bort hur det känns att ha häcken full, så har jag blivit påmind idag, och blir det än.

Byter närsomhelst blogg-ställe. OCH TÄNKTE TA MED ER DIT! I'll keep you updated.



G-A-H!

Åh, jag är i CHOCK! Mer om det imorgon! Nu ska jag försöka tvångssova med konstiga bilder i huvudet. Tack, Malin, tack! (Älskar att första gången jag nämner ditt namn råkade bli i det här sammanhanget...)


Såja. Försöka återgå till det normala. Puh. Hej å hå.


"-Vill du ha plusmeny till det?"

HJÄLP!

Hej hopp!

Jag ska börja blogga för en tidning (inget storslaget, men iallafall) och jag måste ha ett namn på min blogg. And that's my problem. Typ... hjälp? Ge mig tips! Via sms, msn, kommentarer här eller prata med mig, vad som helst! Panik!


...men spännande!

Dagens teknik

Jag och paps var precis och köpte ett headset åt mig.

"Men.. den sitter ju typ bara i örat, hörs det vad man säger då?"
"Nej."

 Jag kom av mig och bara stod och skrattade ett tag, hehe. Älskar seriös ironi!

Passade även på att lämna in min telefon som, när den känner för det, stänger av sig själv. Fick en lånetelefon. En flashig Nokia. Den har inte ens T9. Däremot finns det väldigt roliga ring- och meddelandesignaler när den också vibrerar i takt. Dessutom finns snake. Tjoho! Vi har 2-4 veckor på oss att bekanta oss med varandra innan vi måste skiljas åt. Jag har iallafall färgskärm...!

Hehe..

Hittade en rolig t-shirt. Den var väl festlig?

Oh Jesus.



Jag vill också bli klämd på bröstet av Robbie Williams medan han sjunger Come undone.

Ännu en helg

Min käre kusin fyllde år häromdagen så jag var som sagt hos honom igår. Åt chips till middag och drack öl. Det var trevligt. Fick även träffa lite släktingar som jag inte träffat på myyycket länge. Skulle sen gå till Statoil för att köpa korv, men hann aldrig dit. Jag och min korvkompis blev sedan upphämtade av hans kompisar och så fick jag skjuts hem och allt! Eftersom jag inte tog med mig allt för att köpa korv så blev hälften av mina saker kvar. Får dem nog imorgon. Hann inte säga hejdå till någon heller. Hmm.

Hade en skön lördag i Gävle också, innan jag åkte till Sthlm. sov jättelänge och kände att feberkänslorna försvann mer och mer. Åkte ner på stan och handlade lite presenter och satte mig sedan på Coffeehouse by Geroge själv. Skönt. Började läsa lite om antikens Grekland, men det slutade med att jag satt och bläddrade lite förstrött och försökte lura mig själv att jag pluggade när jag i själva verket tänkte på helt andra saker. Det är underskattat att fika ensam.

Snart kommer paps & U och hämtar mig så ska vi plocka svamp.

Jag blir så matt!

Dagens projekt består i att, förutom att ta sig från Bomhus till kalas i Tyresö, hitta min mobil som min kära moder satt på laddning någonstans i huset. Jag har nu letat i cirka en kvart utan framgång. Varför jag inte ringer upp den från hemtelefonen? För att jag inte hittar hemtelefonen heller.

Ibland känns mitt liv som en programinspelning av dolda kameran.

kalas;)

Var på kalas igår!

Grattis M, återigen. Det var hur trevligt som helst! Vi åt tills vi sprack och drack vin. Sedan Slick Cityade vi. Jag åkte hem tidigt för jag började kallsvettas och kände mig febrig och eländig. Men det var kul så länge det varade! Tack, M!

Ikväll är jag bjuden på annat kalas i Sthlm. Puh. Det kostar att ligga på topp. Får se om jag pallar, men jag tror det, ett litet tag iallafall.

Ifall det är någon därute som är intresserad av skumbanansången så hör av er! Jag kan lära er den jättebilligt! Fick hur många skrattanfall som helst igår! Att det förstör allt vad sminkning heter är en annan femma, men härligt är det!

Too late

Prästkragsshiten togs in för sent, förkylningen har nu brutit ut

Har dagen till ära på mig en mössa.

"Fågelbo" sa pappa
"HAHAHAHAHA, har du MÖSSA!!" sa D och rufsade runt i min nu icke existerande frippa genom mössan.

Personligen tycker jag att jag var ganska söt! Det är bara de som inte förstår det. Hmpf. Den syns på bilder som kommer läggas upp imorgon efter kvällens upptåg.

Ett löfte

Det jag avskyr mest med att vara totalkrasslig i halsen är att man inte kan sjunga. Jag blir galen!
Nu ska jag koka te och läsa lite historia.

Jag har kommit på ett litet vad med mig själv, det lyder som följer;


 om jag får MVG i historia A, så lovar jag att söka till nästa Idol.

Då måste ni lova att titta?:P


Röd solhatt

Kilade och köpte grejs mot förkylningssymptom i går. Trodde L menade att jag skulle köpa en röd solhatt, och jag kunde inte förstå vad jag skulle med den till, men för den som inte är bevandrad i ämnet kan jag nu meddela att det är en blomma.
 Smakar också blomma. Hoppades att även denna smak skulle försvinna med alla andra i morse, förkyld som man är, men icke. Smakar som att tugga på en prästkrage.

Att komma till insikt

Varje morgon inser jag att jag kvällen innan glömt leta fram vantar till dagen efter. Så där sitter man på cykeln, med skägget i brevlådan och snoppen i syltburken. Med fingrar som frysta fiskpinnar.

Varje morgon inser jag också att jag nästa dag måste starta hemifrån några minuter tidigare, för att undvika den där klibbigheten inne i Everestdunjackan.


Jag jobbar på det.

You were so vain



You walked into the party like you were walking onto a yacht
Your hat strategically dipped below one eye
Your scarf it was apricot
You had one eye on the mirror as you watched yourself gavotte
And all the girls dreamed that they'd be your partner
They'd be your partner, and...

You're so vain, you probably think this song is about you
You're so vain, I'll bet you think this song is about you
Don't you? don't you?

You had me several years ago when I was still quite naive
Well you said that we made such a pretty pair
And that you would never leave

/.../

You're so vain, you probably think this song is about you
You're so vain, I'll bet you think this song is about you
Don't you? don't you?

morrn

Vad en parfym kan betyda mycket. Min just nu är Miss Dior Chérie och den innan var MEXX Diversity. När MEXXen slutade tillverkas grät jag en skvätt, sprang runt och köpte affärers sista lager av den, och bunkrade. Nu känns den dock inte alls lika naturlig längre, utan nu doftar jag Dior, älskar't! Den var totalt jävla asdyr, men den är dryg. Och så luktar den ju gott, och det är ju tur.
Dofter är lite som med musik. Man kan påminnas väldigt lätt om stunder eller perioder tidigare i livet. En känsla som man kände för längesen kan återupplevas på ett litet kick. De som jag blir lugn och rofylld av är röd Lacoste (V, du var faktiskt den jag upptäckte den på för första gången) och röklukt. Folk brukar titta lite skeptiskt på mig när jag säger det där med röken, men så är det iallafall. Jag gillar inte det där inpyrda hos människor som har rökt i 100 år, men jag älskar att gosa in mig i kläderna eller håret på nån som just har rökt.  Stört? Ja, kanske.

Något som jag inte klarar av är melonlukt, för er som missat det. Det går fetbort, så att säga.

firrepirre

Jag tror det är min lott här i livet; det här med att inte kunna steka fiskpinnar. Det är helt enkelt inte min grej. Det slutar alltid med ett myller av vita och orangefärgade små delar som sedan förskiktigt får pusslas ihop till en något oformlig pinne. Det smakar väl som vanligt, I guess, men om det ser så aptitligt ut är en annan femma.

Smögensås, däremot, är jag en hejare på.

Pah.

Jag tycker det är taskigt av idoljuryn att totalkrossa människors drömmar. Ok, att vissa inte är bra på att sjunga, men för den sakens skull kan man inte säga till någon att hon "aldrig kommer bli sångerska". Man kan inte säga så. Då slutar de ju försöka. Okej att de säger "försök gärna vidare men just här idag var det inte det vi sökte. Jag gillade inte det jag hörde idag" eller nåt sånt, men att sabba deras framtid och förhindra alla framsteg är bara elakt. 

Självklart får de vara ärliga och säga vad de tycker eftersom de sökande är medvetna om att de bedöms av tre personer, men just meningen "Du kommer aldrig bli sångerska" började gnaga på min moralstubin.

"Men de gör det för att de ska bli bra tv"

Jojo, bra tv ja. Jag skrattar ihjäl mig.  

min dag

Det känns som att andas in mjöl. Eller O'boypulver. Great.

Innerst inne tycker jag att det är underhållande att jobba 13 timmar i sträck. Jag lovar.

Jag har bunkrat upp med te och ska kila och köpa sesamkakor eller motsvarande. Har ni provat dem? Löjligt goda.

Btw, jag längtar efter att få plugga lite ikväll och ser nästan fram emot historia A, tro det eller ej! Apmycket att lära sig men det är sånt som löser sig.

Hufvudstaden

Insidan av min hals känns som en oblöt tvättsvamp, halvmysigt. Är inte helt pepp på förkylning. 


 Vilket skådespel stockholm är. Det finns oskrivna regler för allt. När man cyklar gäller det att tänka att man kör bil, samma när man går. Det funkar på nästan samma sätt. Till exempel klassikern med att stå/gå långsamt till höger och fort till vänster. Man bli van att spara de extra sekunderna genom att promenixa uppför rulltrappan istället för att låta den göra sitt jobb. Man bli sur när någon står i vägen för ens promenixande.

Folk är rappare. Det går undan. Man behöver inte vänta tre år i pressbyrånkön för att alla ska stå kvar vid kassan och stoppa ner växelmynt och kvitto i plånboken. Nej, man gör det man måste, sen avlägsnar man sig från den plats där man hindrar andra.

När många går åt samma håll, typ t-centralen, måste man hålla koll bakåt innan man går ur strömmen och ställer sig på sidan, annars får man "men är du helt dum i huvudet"-blicken och en djup och irriterad suck.

Men jag trivs, jag gillar det. Kan hända att jag blir galen om ett tag, men just nu passar det mig.

1492

Nu ska jag hetsplugga historia. Om jag ser fram emot det? Njae.
Hittills har jag klarat mig undan med att veta namnet på Columbus skepp, men det blir det nu ändring på. Hej och hå, nu kör vi!


(och varför jag benämner dig som S är för att inte 'hänga ut' nån som inte vill bli nämnd på ett ställe som hela världen kan besöka, men om det är okej för dig så kan jag självklart kalla dig vid ditt riktiga namn:D )


Man must dance


tvär

Är det bara jag som har dagar när man blir arg på konstiga saker, på saker som ibland inte kan rås för?

Typ
-människor som är skelögda och ser ut som hästar i ansiktet
-lysrör som måste bytas och därför flimrar och blinkar
-människor som går långsamt
-människor som hör dåligt och pratar långsamt
-hundar som drar jättemycket
-hundar som man får släpa på
-lappar i kläderna som kliar
-när man är på olika våglängd.


Tror jag bör skriva av mig eller motsvarande, för att bespara omvärlden mina bittra moments.



                                             
                                                                         

Här vill jag vara







Hjälp vad jag ser ut som den där kattkvinnan, med den kassa upplösningen. Det är väl sånt man får bjuda på.

oreda

Jag tror jag tappat bort mig själv någonstans på vägen. Jag vet inte exakt hur, när, var och varför men något är det. Jag blir nervös när inte ens vänner känner igen en.



höstigt

Var precis ut och plockade svamp med min moder och min hund. Fanns hur mycket som helst. Fanns även hur mycket mygg som helst. De kan fara och flyga tillsammans de här djuren.

Ibland får man nästan panik för det finns så mycket trattisar. På väg hem sa mamma
"Mimmi, titta inte till höger"
Självklart tittade jag till höger och där stod hela familjer med kantareller. Bara att plocka vidare. Till slut får man frenetiskt stirra rakt fram om man ska ta sig tillbaka någon gång.


Igår endade vi up (?) på hangloose. Var otroligt mycket folk. Ganska små, men iallafall folk. Röjde som vanligt till min ultimata partylåt och shotade. På bussen hem fick jag ett läppglans av S som han fått av någon på bussen. Tyvärr smakade det melon. Typiskt.

Nu ska vi äta varma mackor och sedan sakta men säkert leta oss neråt i landet igen.

Nu blir det åka av!

Snart kommer S hit. Jag och han ska roadtrippa till min hemstad.

Jag är helt slut, utmattad. Kanske hinner snabbsova innan han dyker upp, och hoppas att någon liten indian bryter sig in och packar och lagar mat åt mig.

Skönt att inte ha så mycket planerat i helgen. Hoppas på gos med katten och en och annan spontanträff/fika med polers.
So long, see ya' in Gävle!

Grrr

Hunk? Personligen skulle jag skratta tills jag ramlade ihop. Vilken utstyrsel. Och så de där simglasögonen som det lilla körsbäret på banana spliten. I regnbågens färger. Naaw.
 

Jag lider inte av samma problem.

Hur kan man ha problem att fylla en väska? Jag bara undrar.

Läste precis om en tjej som vill ha tips vad man kan ha i en stor väska. Hon har jättemånga väskor men vet inte vad hon ska ha i dem. Ehhmm... Jag får göra grovrensningar då och då för att skona axeln från det mest onödiga som slunkit ner där. Det vanliga; mobil, pengar, nycklar. Sen kommer vi till läppglans och shit. Typ nödsmink ifall man inte kommer hem på länge och blir överkörd av en ångvält mitt under dagen. Man vet aldrig. Plåster kan också vara bra att ha, och ett par extra strumpor. Presentkort från i julas, sesamkakor, tuggummi, spegel, nagelfil, tamponger, liten portabel tub med hudkräm, ett äpple, bok och glöm för guds skull inte iPoden. Eller en penna.


Ja, vad kan man ha i sin väska? Dummaste frågan idag. Och för övrigt har man väl inte en väska om man inte känner att man behöver den? Och om man går runt med den bara för att den är snygg så erkänner man väl inte det?! Vad töntigt,  det är väl bara skönt att slippa släpa på saker?


Ojoj, Dagens ungdom.

tröttma

Jag känner för att springa (!!) men istället sitter jag här och äter de mutor jag idag mottagit. Hmm. Får bli hunk eller motsvarande i mitt nästa liv.

Shit pommes pinnes, imorgon är det fredag igen. Då blir jag upphämtad av S från Linköping och så far vi iväg på nya äventyr över helgen.

Kvällen ska jag tillbringa med mycket kaffe för att hålla mig vaken tills jag kommer hem och kan däcka. Funderar på att anta erbjudandet om en öl i Solna centrum dock. Den som lever får se.

Åh, jag är så glad över min persienn.

try it and see

go make your next choice be your best choice


                                                                                             we can be chillin' like ice cream fillin'





So go on and try it, do not deny yourself your freedom

Älskar't!

Nu när jag kom hem såg jag att min favoritunderbara A hade fixat min persienn som jag fick över mig härom veckan och därför argt knölat ihop till ett litet nystan. Nu är den som ny. Städat hade han gjort också.


Måste köpa nya gitarrsträngar. Varför är det alltid D-strängen som går sönder?


Självkännedom

Jag har en dålig förmåga att säga en sak men göra en annan. På så sätt syltar jag in mig i saker genom impulsivt handlande.

Jag ska försöka bli lite tydligare i allmänhet. Både mot mig själv och andra.

Jag ÄR pigg, jag ÄR pigg, jag ÄR pigg..

Puh. Tvåmannafest igår, A kom över. Vi gav oss på resterna av tågluffsvodkan. Och hans sprit. Och min koskenkorva. Hej och hå. Sen hade vi allsång. Älskar att sitta och spela och sjunga, framför allt när man är två. Mitt i natten började han klaga på min placering av en Lasse Åberg-tavla, så vi slet ner den och började möblera om på väggarna. Så nu sitter Lasse på en annan vägg och nya tavlor samt en hatt har fått ta över hans gamla plats. Haha. Undrar hur älskad jag är av grannarna efter hamrandet. Kul hade vi iallafall.



Igår var Ank på studiebesök hos mig:P

Och Ank, angående det vi pratade om tidigare idag så kan jag meddela att jag misslyckades fatalt.

Filmis

Igår sov Ank hos mig. Vi laddade ner the notebook som hon försäkrat mig om är världens bästa film. Bunkrade upp med lite chokladkakor. Slutade med att båda satt och grät. Inte lite tårar i ögonen som det kan bli, utan mer åt skakande, hulkande hållet. Fast A började.




Jag hörde misstänkta ljud
"A, gråter du?"
-tystnad-
(framkvidandes)"...jaaaAA"
Och så satte båda igång igen





Det var en fin kärleksfilm och vi ville båda gifta oss samt leva lyckliga i alla våra dagar efter att ha sett den.

Heja Eeva Kilpi

"Säg till om jag stör", sa han när han steg in "så går jag med detsamma."
"Du inte bara stör", svarade jag "du rubbar hela min existens. Välkommen."


Kanske den finaste dikt som finns.

Jag har alltid tolkat den som fylld av negativitet och ironi, men när jag för ett par år sen frågade några vänner vad de trodde, såg båda den som så positiv att den var på väg att sprängas.

Antingen kan den alltså vara ärlig, öppen och tålmodig ilska, eller så kan den vara sprudlande, pirrande och sprakande kärlek.

Jag gillar att tolka, förstå och grunna.


Vad olika man kan se saker från första början. Det är som den där bilden som antingen föreställer en gammal gumma eller en vacker ung kvinna. Fascinerande vad man kan vara inkörd på en viss sak för att sedan totalt vändas åt andra hållet. Jag gillar när helt nya världar öppnas för mig. Jag blir så entusiastisk och paff och just fascinerad.


Andra "vvvvvvA?!-upplevelser" var när jag fick veta att det hette bälte och inte välte, samt att Sidney Sheldon är en man.

Scary

Det här är lite pinsamt.

I ett hörn hemma har jag tv, surroundsystem och dator. Jag har, sedan jag flyttade till Solna, försökt få datorljud uppspelade i tv:n som jag använder från skärm. Jag har lyckats nu. Jag kopplade in sladden som hängde löst från surroundsystemet i datorn. Nu funkar det.

Till mitt försvar kan dock nämnas att jag tidigare har använt mig av en annan sladd som nu någon har ätit upp, för förut behövde jag inte ha hela ljudanläggningsmojängen påslaget för att ljudet skulle funka. Men nu låter det, och det är huvudsaken.



Igår provade jag en ny buss hem, från centralen. Det stod karolinska på den, och det lät ju bra. Men jag bor vid rättsmedicinska och bårhuset och inte vid huvudingången dit den här gick, så jag fick promenixa. Genom Solna kyrkogård, som är en av Sveriges största. Kul jul. I mörker. Och när jag skulle ringa för moraliskt stöd så dog mobilen. 


Nu har jag precis hittat ett ställe att tenta upp Historia A på. Åsö vuxengymnasium. Toppen! Och läskigt, eftersom jag, om ett par månader, förväntas besitta de kunskaper som behövs. Agera historialärare över en fika? Någon? Ska ge mig ner i mitt förråd (som för övrigt fortfarande ser ut som om det fått en atombomb släppt över sig) och leta fram historieboken som jag har lånat på obestämd tid. Man kan säga att jag har gjort den en tjänst, jag har tagit hand om den.

Bland kärleksförklaringar och vågskum

Nu är jag hemma i Gävle. Har haft hur kul som helst ute på havet. Har skrattat så jag gråtit otaliga gånger. Vi har även sovit tre stycken i samma hyttsäng, vilket måste räknas som en bedrift.

Och du, det var som sagt onödigt gjort. Jag var lite förvirrad och omtumlad för tillfället. Och är det nog fortfarande!

Det var inte så jättemycket folk, men det gjorde inget. Det var vi som var festen. Mina medresenärer var alla hur trevliga som helst och det var länge sedan jag garvade såhär mycket under ett dygn. Tack för att jag fick följa med.



Imorgon ska jag sjunga och spela i kyrkan. Just nu låter jag lite som Bonnie Tylor, men det ska nog lösa sig!

Nu ska jag ut i Gävlenatten och agera taxi.

Åka båt, wihoo!

Gick och bråkade med tvåstrukna e igår på väg från sånglektionen till tunnelbanan. Såg sen en man stå ute och röka lite längre fram. Pinsamt. Men det mesta går att lösa om man går fort, viftar med armarna, och ler mycket.



Idag ska jag och L (och V och alla andra såklart) på kryssning! Tjofaderittan vad kul det kommer bli.

Städade lägenheten igår, sydde igen hål i byxor, sydde in klänning och rensade avlopp. Kul kväll, helt enkelt.
Idag måste jag klacka om mina pumps.

Tjoho

Hej koffeinkick


hack i nacken#2

Har inte haft internet på hela dagen.




Nu har jag finally gjort piercing nummer två. Det gjorde jäkligt ont, men det är inget som jag kommer erkänna. Nu gäller det bara att hoppas att den hamnade rakt i förhållande till den första. Annars blir det dålig stämning.

Hade med mig moraliskt stöd i form av A, min kusin, som flyttat till Sthlm! Jättekul att träffa dig, om du läser här! (Det var kul att träffa dig i vilket fall...) När vi satt på ett fik så gick Björn Gustafsson förbi. Vi fick ögonkontakt, yeah! (till CV:t?)


Imorrn är det sånglektion. Och på fredag är det röj! Ska till Finland, wiieee. M, riktigt tråkigt att du inte kunde hänka.


Haha, det känns som om jag har nackkrage med det här jätteplåstret.

Hesa Fredriks flickkör

Tjoho, idag får jag besök igen!

Blev inget fik igår. Teade hemma istället och gick runt och sjöng. Jag lägger "nästa Robert Wells" på is ett tag och siktade igår in mig på "nästa Helen Sjöholm" istället. Det var iallafall hennes tolkningar av låtar jag gick runt och skrålade. Undrar just vad grannarna tycker om mitt nya mål. En sak som är säker är att de omöjligtvis kan ha undgått att lära sig samtliga verser på Koppången, med tanke på hur lyhört det är.  



Btw så börjar jag nästan gilla att köra Caddyn. Men den är fortfarande äcklig. Ifall någon undrade.


Det var, apropå lingonsylt, väldigt roligt att skriva "100 saker om mig". Gör det! (och säg till mig sen så jag får läsa)

Tänk vad mycket bra musik det finns här i världen

-Elisabethtown har ett mycket bra soundtrack.
Det var inte lika bra att bara lyssna på musiken, men när jag såg filmen dök den ena bra låten efter den andra upp. Passade bra ihop.


-Idag tror jag att jag ska ta med mig min bok och sätta mig och fika ensam. Längtar efter chailatte. THE innepinnedricka. Menmen, gott är det. Kan inte tänka mig att någon här i Sverige slår Starbuck's, men man kan ju ge det ett försök;)


-Och hackande i nacken blir det imorgon istället, har varit stängt när jag varit där förra veckan.


Antiklimax

Jag har lite lätt superångest.

Min sångfröken har nämligen erbjudit mig att ta hennes flygel för hon vill bli av med den. Jag höll på att få andnöd. Filttussarna på själva klubborna måste dock bytas ut...

Jag är inte helt säker, men hon KAN ha sagt att det är en Bechstein.

Ifall det är det finns det inte direkt något annat alternativ än att ta den. Dock har jag ingenstans att ha den. Och jag måste anlita flyttfirma och hela skiten, och förmodligen montera bort hela fönster för att få in den nånstans.


Måste dubbelkolla med henne vad det var, om hon vill ha pengar för den, och leta rätt på några kvadratmeter hemma hos någon! Jag har alltid velat ha en flygel. Alltidalltid.


RSS 2.0