Humor AB, det är Mimmi som talar

Haha, är inne på tjuvtittat.se...

Skojiga svampar för partyt









och den här är också barnsligt rolig

Textad på negerländska








baaahahahaha

homosexuella får adoptera










Ifall nån hade missat det liksom... :

Pelare med telefon










Nu tar vi bort taken

hehe

image1



Trött. Storstädade lägenheten igår kväll/natt.

På måndag ska jag vara med i en sketch i Carina Bergs program i tv4, det ska bli kul:) Så får ni titta på mig i tv sen, man kan nästan säga att jag är kändis. Det ökar radikalt mina chanser att komma in på nobelfesten ! Man kan också nästan säga att jag därmed är kompis med Johnny Depp.

jag har bröd i håret

Åt knäckebröd  i sängen inatt. Vissa har ju högre studieskulder är andra, så att säga. (Okej, lite långsökt).

Jag har tuberkolos. Minst. Kliar i halsen, därav försöket med knäckebrödet.

Det där med knäckebrödet var för övrigt ett typiskt exempel på en dålig idé. Ibland överskattar man sig själv och underskattar smulor.


Jag går runt på ett ljusblått moln och strör ut små blommor ur en liten korg och så kommer det en äng med en sol och helt  plötsligt kommer det konfetti och en jättebulle.
   Nejdå, en annan drömmer om creoler och säkerhetsdörrar. Hur party är det på en skala 1-100? Definitivt inte mer än 3.
Jag vill drömma om kattungar! Är det för mycket begärt?! Det räcker med att jobba 13  timmar om dagen, de resterande tillbringar jag hellre med kattungar än med dörrspärrar och trösklar.

Igår satt jag och målade naglarna och så kom brevbäraren. Han har fått som vana att öppna dörren och lägga posten innanför dörren. Så gjorde han även igår och jag blev så överraskad att jag höll på att skrämmas ihjäl.
"SHIT, vad rädd jag blev"
"hehe, målade du fel?"
"nej, faktiskt inte"
"nähäpp, då misslyckades jag då, Hejdå!"

I posten fanns ett paket vilket visade sig innehålla kepsar. Pappa sa i förrgår till D att jag av hela mitt hjärta ville ha en WASA kredit-keps. Så Danne ringde glatt och beställde en direkt. Så i paketet låg två kepsar. (Vi får dem gratis numera) De skickade med en extra. Generöst. Gick runt med den lite igår. Känner mig som en ny människa. En WASA kredit-keps; p-r-e-c-i-s vad jag alltid velat ha!


Några 'pest eller kolera':

-Konstant bakis eller konstant full?
-Gå till jobbet naken en dag eller konstant vara dyblöt och lukta svett?

Sitter och sliter på jobbet

Äkta lycka är när bussgrannen lyssnar på 'love is wicked' på repeat från Kista till Jakobsberg och har såpass hög volym så man slipper slösa sitt eget batteri.

Busschaufförerna här är i allmänhet väldigt temperamentsfulla. Har man lätt att bli åksjuk är lokaltrafiken inget att rekommendera. Står det en bil i vägen kör man på den, är det ett gupp gasar man lite extra för att slå gårdagens rekord på att lyfta en meter och har man en blondie i nyanställde Ahmads ovant automatväxlade bil framför sig som backar ut från en parkeringsplats kör man upp i arslet, frustar och trycker ut lite rök ur icke existerande öron. (med 'upp i arslet' menar jag verkligen 'upp i arslet'. Det var såpass att man med lite ansträngning skulle kunna se lite matrester i mustaschen.)


Shit vad jag blev sugen på zoo-apor. Gah.

Mmm.



När vi ändå är inne på djurtemat..

Hahahaha! Den ser så alert ut!
(Den heter säkert Lars)

"Nästa Omteboda. Omteboda."

Alltså, vad är det med melodifestivalen? Eskobar och Patrik Isaksson åkte ut och Frida gick vidare?!?!  Aja, egentligen kan man väl inte klaga när man själv inte röstar. Men ändå!? Gah. Det här är inte bra för mitt kolibrihjärta.
   Idag har jag varit på en liten shoppingrunda. Med betoning på liten. Jag hann köpa en mascara. En sån där med svart och guldfärg. Wooow.

På vägen hem satt jag mittemot några töntpunkare med ful tuppkam. Vid Omteboda (Det tidigare upplysta T:et har slocknat) började de dricka grogg ur jättepet-flaska. Uuuh. Vilka dräggiga människor de finns. Okej, det där lät snobbigt, men det var bara en tanke.

Mmm. Sitter och äter choklad inför beach 2008. Men det är som Malin säger, att man måste ju hålla skinnet spänt.

Jag undrar hur sommaren blir. Eftersom jag är nyanställd får jag ju inte vrålmycket semester och jag vill åka på: semester med mamma, festival, tågluff med A och Taizé som jag bommade nu i mars. Det blir spännande. Jag får helt enkelt skenbryta benet.

Igår hade jag hemmaträning. Sprang 3x7 våningar. Och hoppade hopprep. Och lite viga benlyft, magträning samt kissande hunden. Den sistnämnda ska man kanske helst göra när man är ensam eftersom den kan se ganska rolig ut. R ringde precis i det där kritiska ögonblicket när man precis är klar och flåsande sjunker ihop i soffan och tror man ska dö. Har idag träningsverk i muskler jag inte trodde jag hade. Åt glass istället för att stretcha.

  Ska till Gävle på lördag:)


Hihihi, jag har guldögonfransar. Och ont i rumpan. Och vaderna. Och låren. Och magen.


Haha, M, nu kör vi!! Nr 1 imorgon! Inget fusk!

Ta en riskaka och var glad!

Vissa människor ser verkligen buttra ut, och ser ut som om de kommer bita en om man skulle råka fråga vad klockan är eller försiktigt påpeka att "ursäkta, men du står på min fot". Det ser ut som om de konstant är småsura på något, som om någon skulle nypt fast en klädnypa i rumpan på dem som sitter där och gör ont.

Andra, däremot, spatserar runt med ett finurligt småleende på läpparna. Då blir man lite varm inuti kroppen och blir glad över tanken att det finns snälla människor på den här jorden. Om man (jag) ser en person som går och ler startar det också tankar på varför denne är så nöjd. Därmed är man upptagen ett ögonblick med att glädjas med andra och känna omtänksamhet och delaktighet tack vare att denna människa log. De sista två meningarna kanske bara gäller mig eftersom jag är så nyfiken. Men hursomhelst. 
    Människor som ler unnar jag verkligen att vara glada för de verkar vara trevliga och livsglada personer, medan surputtar lika gärna kunde gå hem och lägga sig igen tills de blir lite snällare.


Ibland är det dock tvärtom, att det är jag som är surputten som vill fälla små barn när de ska gå av tunnelbanan för att de suttit och skrikit hela vägen, eller sparka undan käppen på nån surkärring. (det kanske är sånt här man inte ska berätta för nån?)

Detta visar dock att världen går mycket bättre om man har en fredlig inställning (och om barn inte skriker).

Häromdagen mötte jag en gubbe på cykelbanan och jag tittade på honom (sådär i förbifarten som man (jag) brukar göra). Då log han och sa jätteglatt "Hej!". Då blev jag glad.

Vilken nördig bild egentligen, men på ett sött sätt

Om man känner sig lite småtjurig så funkar riskakor ganska bra. Man får liksom upp lite paprikapulver i hjärnan (beroende på smak) och blir lite mer människa igen. Så; ta en riskaka och var glad! Hoppas att du får en trevlig dag.

Shit pommes

Haha, vad kul det var igår. Tjejgängspartykväll i Gävle. Dagens (veckans) (mitt livs) chock vad när jag och L vände oss om på dansgolvet och så står där killen som vi nyss dansat med med byxorna nerdragna och gör någon form av helikoptern. Jag vet någon som kommer skämmas när han vaknar idag.
    Sen på väg till min mysiga sovplats så hade jag en stalker. Nej, två. En som sprang efter mig (ja, han sprang) och en i bil. Spenande. Han som stod still ett tag och sen sprang ikapp mig upprepade gånger pussade mig på kinden och sa "du är speciell" och sa sen att "jag har blivit kär i dig på tio minuter". Håll i hatten, här går det undan!


Somnade kanske halv fyra och gick upp vid sex för att ta tåget hem till Sthlm. Sitter nu på jobbet och är snygg som en gudinna och pigg som en nötskrika och funderar på att springa maraton.


Kroppslängden är 32-37 cm, vingspannet 54-58 cm. Den väger ungefär 170 gram.




M, vem var det du hookade ihop med? Jag försökte störa lite fint men jag tror inte ens du märkte mig. Plus att din tunga var för upptagen för att prata med mig. Hehe.

jomenvisst

Shit, vad folk är guld- och reakåta i Kista Galleria. Btw liksom.


Har ett litet hemmabiosystem nu som jag inte använder, men jag ska ta tag i det. En annan dag. Ikväll, för att vara exakt. Efter att jag tillbringat några timmar övertygandes att det ÄR 18K guld.

Ska förhoppningsvis låna jobbets Caddy och susa hem till Gävle imorgon eftermiddag ellerpå torsdag. Den som lever får se.




"Om jag skulle berätta för dig hur jag suktar efter denna mazarin, skulle jag aldrig få tid att äta den."

Går att tolkas längre än till bakverk. Apropå bakverk, så fnissar jag fortfarande till förrgårdagens kommentar att kubb är som att "käka en bit smaksatt öken, en ganska torr upplevelse". En bit smaksatt öken, hohoho. (Nej, inte tomtens "hohoho").

Nu hoppar intressesmurfarna högt

Jättesnodd av Malin.


1. Vad är klockan: 09:34
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Mimmi Karin Martina Lindström
3. Smeknamn: Fuckface, stjärten och Meman
4. Vad heter dina föräldrar: Lena och Björn
5. Antal ljus på din senaste tårta: Jag brukar köra med små marsipantomtar. Fast jag brukar inte tända på dem.
6. Husdjur: En katt och en hund
7. Hårfärg: Blond
8. Favoritfärg: Tro det eller ej, men jag har börjat gilla mörklila
10. Tatuering(ar): Vill ha, gills det?
11. Födelseort: Gävle
12. Bostadsort: Järfälla/stockholm
13. Nuvarande bostad: Min etta:)
14. Har du varit kär: Japp
15. Har du varit i några andra världsdelar: Centralamerika
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej
17. 2 eller 4dörrar (på bilen): 2
18. Kaffe eller glass: Kaffe
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur
20. Antal syskon: två halv
21. Färg på strumporna: Om jag ska vara helt ärlig så är en svart och en ljusblå. Fick ingen tvättid förrän imorrn.
22. Lyckotal: 18
23  Favoritfilm: Skenbart-en film om tåg, Titanic, Djungel-George
24. Favoritcitat ur en film:  "De flesta upplevelser här i livet får man när man utsätter sig för det oväntade"
25. Bästa semestern: Oj shit. Italien, Frankrike eller Nicaragua. Eller Grekland.
26. Favoritmat: Vet inte. Jag gillar bacon..?
27. Bästa veckodagen: De dagar som alarmet inte ringer.
28. Senaste låt du lyssnat på: Lonely day med System of a Down
29. Tandkräm: Colgate (antecknar du?)
30. Favorit TV-program:  Antikrundan!
31. Favoritrestaurang: Café Opera. Nu låter det som om jag är där varje dag och käkar, haha...
32. Favoritblommor: Rosor är svårslagna
33. Tycker inte om: Clowner
34. Sport att titta på: Konståkning
35. Ögonfärg: Typ blå
35. Senaste sjukhusvistelse: I förrgår, när jag lämnade blodprov (från armvecket, uuhhh) för allergitest
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Gul
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Ingen
40. Vem/var är du om 10 år:  Jag är psykolog
41. Vem fick du senast e-mail från: The Kitten Club
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Coop kanske, de har bättre riskakor än Hemköp
44. Vad gör du när du är uttråkad: Äter Zoo-apor
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Yeay, wihoo, shit
46. Födelsedag: Två dagar innan julafton
47. Vad retar du dig på: När tjejer bär väskan i armvecket och verkligen spretar ut med underarmen
48. Det bästa du vet: Skratta så man kiknar
49. Läggdags: Några timmar innan jag ska upp
50. Stjärntecken: Stenbock
51. Värdefullaste ägodel: Mitt Kurzweilpiano. Men rent personligt har jag saker som betyder mer.
52. Vad är klockan: 09:52
53. Vad har du för kläder på dig just nu: Svart t-shirt och svarta jeans. Partytjejen.
54. Favoritland: Men jag vet inte!!
55. Favoritfilmmusik: Shrek, lätt!
56. Skostorlek: 40
57. Fobi: Gillar inte att höra hjärtslag eller känna puls. Tycker armvecket är lite läskigt också, det är så tunn hud där, mår illa när nån tar där
58. Favoritpålägg: Ost
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Djurens rätt eller greenpeace.
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Ändå.
61. Bästa bok du läst: Spelets härskare - SidneySheldon
62. Vad är du beroende av: Börjar bli kaffe
63. Favoritdjur: Skogsmårdar och guldhamstrar. Haha. Nae, tigrar är nog mina favvisar
64. Gillar du snö: Ja om det verkligen är snö och inte en massa slask
65. Favoritglass: Magnum double
66. Vad la du dina sista pengar på:  Sushi och mitt besök på sjukhuset.
67. Är du långsint: Mm kan vara löjligt kinkig.
68. Favoritgrupp/artist: Detektivbyrån ("menååååh, jävla dragspelsorkester") Gillar mer låtar än särksilda artister. Queen, Caj Karlsson och System of a Down lyssnar jag på just nu.
69. Vilken är din bästa egenskap: Positiv?
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Vinna EM i akrobatik och få en abborre att huttra
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: Ifall det var för kattungens bästa, men inte för pengarna (åh vilket fint svar).
72. Vad gör du i sommar: Tågluffar!
73. Mest intressanta stad du varit i: Darío, London
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Åsna (gärna den i Shrek)
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Osjälviskhet, Att-känna-kungen-utan-att-skryta-om-det-syndromet
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Officiell eller tillfällig? ;)    pass, helt enkelt
77. Favoritgodis: sura vingummin och choklad
78. Spelar du nåt instrument: Sjunger, piano, munspel och så har jag en gitarr
79. Snyggaste kändisen:
http://imagesforum.doctissimo.fr/mesimages/3841412/wentworth-miller-photos3.jpg hehe. Nämen, jag vet faktiskt inte.
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Levande? Annars Beethoven, man kan kalla det studiebesök.
81. Vilken film såg du på bio senast: Försoning
82. Senaste köpta skiva: Winnerbäck - Daugava
83. Roligaste konserten: Queen var häftigt!
84. Bästa känslan: Att man har roligast i hela världen. När allting är en enda bliss
85. Samlar du på något: Ja, men inte så aktivt
86. I sånt fall, vad: *host*servetter*host*
87. Är du feminist: Alltså, det blir ju bara töntigt när folk påstår att det är en förnedring för en tjej att ha sex med en kille. Men ja, till en viss gräns...
88. Favoritminne: Svårt
89 Favoritskiva: Magnus Uggla:P
90. Bästa kompis/ar: You know!
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: "hur tänkte hon imorse när hon tog på sig den där turkosa toppluvan?!"
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: Pass
93. Favoritlåt: Det är i princip omöjligt.. ´39 med Queen. Tysta rum med Caj Karlsson. Och Bohemian Rhapsody är svårslagen. 
95. Har du en mobiltelefon: Ja
96. Vad är det vackraste som finns: Naturen kanske
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Nya Zeeland
98. Är du homo- eller bisexuell: Nej
99. Vad är klockan nu när du är klar: 10:20

hej och hå


Var ut på race med min farbror D Parmesan igår. Började på nya Clarion, sen Café Opera, där vi råkade hamna på Lectus personalfest eller motsvarande. Vi drack champagne och popade till irländsk livemusik. D Parmesan började socialisera sig med en man från New York som blev vår kompis. Han följde sedan med oss till Grand Hotel och fortsatte med drinkarna. Han bodde i Frankrike! Jag vill också bo i Frankrike!
  Parmesan kör sitt race i pianobaren och det slutar med att fransmannen/New Yorkaren börjar stöta på mig. Vad kan han ha varit? 55? Vad kan jag vara? 19? Jag låtsades inte fatta vinken när han började slingra sig in på banor som gällde att kyssa mig.


Sen var D lite överförfriskad och lite för sugen på att spela mer piano medan barpianisten gärna ville göra sitt jobb, så vi fick helt enkelt gå därifrån. Lite artighetspussar på kinden från Frans och så drog vi. (Inte jag och Frans utan jag och D). Släppte av D Banan i Solna och for vidare i lilla taxin  hem till mig. Får se om han överlever morgonen och kommer till jobbet idag.

D är rolig. Att man har mottot "alla skäms för sig själva" är ett krav. Men bortsett från det får man vara med om mycket intressant. Typ nästan bli utkörd av vakterna för att man tjatar om att få Magnus Ugglas strumpa (den var cool, den var rosa- och svartrandig), sjunga karaoke, åka limousine, dricka champagne, träffa miljardärer och äta anka and so on. Men samtidigt har han huvudet på skaft och är verkligen en bra affärsman och är omtänksam och allt det där som han borde vara. Hans familj består av G. G är hans bebis. G är liten och ettrig och pälsig och gillar Frolic.

Imorgon ska jag vara med som ansvarig vuxen (hehe) med min kusin och hennes kompis och gå på The Cure. Det ska bli trevligt.

RSS 2.0