bah bye

Fr.o.m nu och fyra veckor framåt finns jag och A på www.resdagboken.se med nicket (fantasifullt nog) Agmim. Nu bär det av mot oanade höjder!

Dagens pinsamma

Drog mig precis till minnes att de hade fotografer i lördags. Hittade som tur var inte mig själv på stureplan.se. Då hade jag förmodligen inte kunnat visa mig ute mer, eftersom alla andra på bilderna (däribland några ur vårat gäng) står i blommiga klänningar med väskan i armvecket och ler och ser söta ut.
   Jag, däremot, är lite mer oberäknelig. Jag kan också se relativt normal ut, men skulle lika gärna kunna lipa och göra peacemärket. Skulle just se snyggt ut.












Oooohhh, FREAK OUT!

I fredags åkte jag hem till A. (Lite jobbigt med bara första bokstäver, finns nämligen två A, en tjej och en kille. Tjej-A ska jag tågluffa med, och hon bor i Sundsvall, och kill-A brukar jag partaja/bara umgås med, och han bor i Sthlm). Han hade jobbarkompisar hemma hos sig. Så vi drack lite öl och sällskapade. Sen åkte singstar fram och jag vann, hell yeah! En kompis skulle hjälpa till att ta bort festivalarmbandet. Han tog en tändare och skulle elda av det, tjoho. När armbandet började brinna var han inte direkt snabb att släcka det så nu har jag ett par små brännblåsor på handleden.

Kvällen var jättetrevlig. Sov kvar och väcktes vid nio morgonen efter av att pappa ringde och ville ha med mig ut till Waxholm. Pigg som en lärka skuttade jag upp ur sängen och tog mig till Lidingö. Båten gick från Gåshaga och Waxholm var jättefint. Jag tog en nyinköpt klänning med mig. Dra mig baklänges på en liten vagn, vad kort den var. En liten vind bara så... :P

Jag var så TRÖTT!

D från gymnasieklassen ringde och var på besök i Sthlm. Vi skulle fika. Så väl hemma på Lidingö igen lånade jag pappas bil och åkte ner på stan. Där blev jag kvar. A kom dit till undsättning med en slips, och han blev också kvar. Jag blev sedan övertalad att följa med dem på kvällen. D jobbar på Red Bull, och de skulle ha någon form av firmafest på Ambassadeur, men där också allmänheten fick komma in.

Jag var trött som en gnu, men gav ändå vika för grupptrycket och åkte hem och duschade. Bilen fick stå hemma hos mig i Solna.

Det är ett jäkligt fräscht ställe på Kungsgatan som hör till Stureplansgruppen (de hade plastflamingos inne, L). Jag älskar att jag och A kom in fast det var 25! Jag älskar också gratis helrör och Red Bull. Det var härlig stämning, och helt plötsligt kunde man få ett champagneglas instucket i handen. Vi dansade och det var jättevarmt. Vi var där till fyra sen tog vi en vända på Max. Sedan åkte A hem, och jag sov mellan D och hans kompis i en gigantisk dubbelsäng på D's hotell.

Igår åkte jag hem och tvättade, städade och packade.

Min tvättstuga är ganska rolig. Rent fördomsfullt skulle man kunna tro att det är mest kvinnor som tvättar, framförallt från andra kulturer, men inte här inte. Här står männen i sina kalotter och andra roliga hattar och torktumlar och skrattar.
Allt gick bra tills min handduk fastnade i mangeln. Den är helt värdelös. Inget blir riktigt platt, vilket är lite av affärsidén med manglar.
En av männen kom och hjäpte mig. Han drog i tyget och jag höll emot så inte hela maskineriet skulle rasa, eftersom han tog i med hela sin tyngd. Shit pommes vad han drog, han blev alldeles svettig. Tog säkert en kvart/tjugo minuter. Till slut fick vi handduken att åka in och snurra några varv för att sedan komma ut. Dagens dramatik.

Idag kommer A från sundsvall. Snart bär det av. Vi finns sedan på www.resdagboken.se. Nick: MimmiM

...och prata inte med främmande leksaker!

"Mimmiiiii, jag har packpanik!"
Ja, A, jag också. Än så länge har jag fyra necessärer. jag vet inte om det är en hållbar utveckling. Har en 60-litersryggsäck nu, men imorrn kommer pappa farande med en 90-liters, så får jag se vilken jag tar.


Måste sova nu. Trött efter helgröjande. Mer om det en annan gång, typ imorgon. Jag tror tröttheten är på väg att slå över till någon form av hyperaktivitet, så det är nog bäst om jag går härifrån nu innan jag verkar alltför hög på sömnbrist. Natti


Ny dag, nya möjligheter

Jag tror inte jag riktigt har förstått att det är sommar. På med jackan och iväg på cykeln, och långsamt smälta bort. Får jobba på det där.

Apropå cykling så cyklade jag in till stan igår. Tog typ tolv (visste ni att upp till tolv ska man skriva med bokstäver, sen blir det siffror? Eller var det tjugo? Det var nog tjugo.) minuter. Jag var helt klart livrädd. Cykelbanan går stundtals mitt i bilvägen och annars kant i kant med den, och det är belagt med dödsstraff att cykla på trottoaren. Det blir hjälm för Lindström snart. Samt knäskydd och gärna suspensoar och nässkydd också.

Köpte mitt interrailkort och bokade både min och Agnes biljett till Berlin. Vi åker 06.20 på tisdag och är framme strax efter 21. Blev så resfebrig att jag började packa redan igår. Det är dåligt för min image att packa en vecka i förväg;)
Imorse var mer min stil. Måste åka hemifrån tretton (13?) minuter över åtta och jag vaknade 07.54, och då hann jag duscha också. Har fått en dålig vana att stänga av klockan i sömnen. Kan snooza i tre kvart utan att vakna.


Idag ska jag hem till paps & U och äta middag. Tänkte också kika förbi deras granne. Hon är väldigt ensam och väldigt pratsjuk. Om man blir "haffad" i hissen blir man kvar i minst en kvart. Mycket snack handlar om höftkulor och knäont, men efter ett tag övergår det till annat. Förut satt jag inne hos henne i flera timmar och fick höra mycket om hennes liv. Idag känner jag att jag är på humör för att bara sitta och lyssna på henne. Ofta är man (jag) på väg nånstans och har cirka 27 sekunders marginal, men inte idag.









 

Hahah, jag dööör. Bilden är fenomenal och helt och hållet från www.nevnarien.se

Haha

Ringde till SJ för att köpa interrailkortet.

(Automatisk röst)"För inrikes tryck 1, för utrikes tryck 2 och för paketresa till Lappland tryck 3"



Nä, jag tar nog nummer 3.

blöh

Imorse var jag helt säker på att jag såg en skata göra värsta karatekullerbyttorna. Såg ut som att den rullade ihop sig till en boll och rullade fram. Undrar var den hade lärt sig att gör det.



Äcklig grej:
Har löst upp en av de där tungfrätande halstabletterna i varmt vatten. Eftersom jag inte känner nån smak så känner jag bara den där brännande känslan i halsen och svag mintantydan. Därmed känns det som att dricka varm Listerine. Uuuh. Provar lägga i en tepåse.



Update:
Dålig idé.

aaaAaAAATSCHOOO!

Bra grej:
Åkte inte vilse på väg till jobbet i morse.

Dålig grej:
Mitt smak- och luktsinne har sprungit och gömt sig. Har en vecka på sig att komma tillbaka. Om jag reste till Nicaragua med över 40 graders feber så kan jag väl sätta mig på ett tåg snorförkyld, men det är ändå inte så superkul att åka iväg som en grönsak.





RSS 2.0