Woah

Woah, woah, woah, woah, woah, woah, woah, woah, det har gått en maska i mina strumpbyxor. Skitliv.


För första gången någonsin önskar jag att jag hade en plattång. Apropå lingonsylt.


Nu ska jag åka hem, fick sluta tidigare, wihoo. Ha en trevlig valborg!

Puh.

Åkte hem till V igår kväll. Han hade några jobbarkompisar från Arlanda där. Vi drack öl. Och spelade ett halvt parti poker. De där ölen tog ganska bra, måste jag säga. Tjoho.

Somnade i V's säng runt tre någon gång. Han två kompisar somnade på varsin sida om mig och V fick sova på vardagsrumsgolvet. Haha, stackarn.
 
Sen åkte jag därifrån halv åtta i morse. Fick med mig en J som skulle hem till midsommarkransen också. Nu är jag inte superpigg. Ser ut som en påse skridskor. Måste gå och handla något att äta. Typ princesstårta.

Ballt




Haha


Lovely monday

Gävle i helgen. Har klippt mig. Ganska kort. Såg skitbra ut när jag gick ut därifrån för hon blåste så att det blev helt rakt. Sen imorse så är det lite småfrissigt som vanligt. Får ta och skaffa mig en sån borste hon använde.

Var på Brända bocken och sedan hangloose i fredags. Värdelös musik på hangloose. Och vissa dryga människor... Jag, M och L stod och dansade för oss själva, och så kom det fram en kille och började tappert försöka dansa med mig. Typ "hej, jag står och gnider mig här, jag" Jag fattade inte riktigt vad han höll på med så jag flyttade mig, och han flyttade efter. Då hoppade jag åt sidan så han stod bredvid mig och då gick han därifrån. Vilket stolpskott. Sen gick han till sina kompisar och garvade (jag stod med ryggen mot, L rapporterade:P) Hon sa sen att de satt och pekade på typ mig. Till slut blev detta lite smått störande så jag gick dit och frågade lite småspydigt om de ville mig nåt eftersom de satt och pekade, tisslade och tasslade. Men de fattade inte ALLS vad jag pratade om och de ville ingenting. Då sa jag "Äh okej, vad bra då. Jag bara undrade, för jag tyckte det verkade så, men då vet jag" och gick därifrån. Då slutade de titta och peka. Nerds.
Sedan vann M omröstningen mellan mig och henne så vi gick till Max. Kom två Luleåbor och satte sig bredvid oss. Delade sedan taxi med dem, för de skulle till Brynäs. Så vi fick halva resan betald mot att den ena fick lite av vår cheesecake från Max. När vi skulle åka iväg från att ha släppt av dem så kom en tjej springande och knackade på rutan. Hon undrade var vi skulle. Jag: "finland". Hon: "Va, nu?!" Jag, M och taxichauffören:" ja". Hon: "Åh, vad synd". Sen åkte vi hem till mig. M, vi glömde kvar ena cheesecaken i kylen, så jag var snäll och tog hand om den dagen efter, så den skulle slippa känna sig ensam.

På lördagen sov jag hos A&L. Deras dotter fyllde nio igår, varför jag egentligen åkte till Gävle. Jag var med på hennes fotbollsträning och kalas. Hon och hennes syster är så söta.

Älskar min nya iPod, wiiiee. Känns som om batteriet räcker en evighet, eftersom jag är van med min gamla.


Snart får man äta lunch, jippi

På med solbrillsen

Igår var jag på nån form av klinik på Östermalm och andades i ett rör. När jag sen skulle in till stan igen så gick jag vilse på Stureplan. Aldrig i mitt liv att jag går fram till någon back slick-individ med min Coop extra-kasse och träningsskor och frågar hur man hittar därifrån. Så kul ska vi inte ha. Övervägde att smita in i nån trappuppgång och viskande ringa pappa och fråga om tips, men det löste sig till slut. Sen gick jag och provade en knallorange bikini på Top Shop.

Älskar mina träningsdojs. De har luft i sig som transporteras runt. Tror det var så. Det lät bra iallafall.

Idag ska jag skriva kontrakt till min (min och min...) nya lägenhet. Och det är sol ute. Jippi. Och imorgon ska jag till Sollentuna och hämta en iPod för 1000 kronor. Det ska stå en man med en röd nejlika instucken i kavajen som jag ska tilltala med "Idag skiner solen" varpå han ska svara "Ja, men hur blir det imorgon?". Då vet jag att det är rätt person. Hehe. Neeejdå. Den är rosa. Lite smånördigt men det blir säkert bra ändå. Min andra har nämligen helt lagt av. Funkar när man har den på laddning, men så fort man tar ur sladden säger den att batteriet är slut. Plus att jag har tappat den lite för många gånger så delar som inte borde sitta löst, sitter löst.



Ska till Gävle i helgen igen. Känns som om jag är där jämt. Nu är det födelsedagskalas som gäller.


Och C, läste recensioner från konserthuset, var jättebra allihop. Heja heja! Du är superduktig!



 Ska klippa mig i helgen. Och hitta mitt skärp som jag har tvättat bort. Ungefär som att supa bort saker, men istället tvätta bort dem.

Sunny

Idag har jag gått på promenad. I lilla Jakobsberg har jag utan att ha en aning om dess existens funnit;

skitstort stall (typ 40 hästar)
agilitybana
sjö
en till sjö som var större och låg jättelångt bort
en and
en jättemysig klippa långt bort i ingenstans där det trots detta var ganska mycket folk i rörelse
två fiskare som efter ett tag invaderade min klippa
vitsippor
blåsippor

och allt detta låg precis bakom knuten (nästan)


Jag har också upptäckt (det här är lite pinsamt) att Barkarby ligger typ 300 meter från mitt hus. Jag ser min gata från IKEA. Sist jag hittade IKEA gick jag världens omväg. Det tar alltså bara några minuter att gå till Sveriges största IKEA och detta har jag missat helt. Ingvar Kamprad är för övrigt den sjunde rikaste i världen och har 530 miljarder kronor. Det är stört mycket pengar. 530 MILJARDER! Shit pommes.

Idag var det väldigt fint väder. Strålande sol och klarblå himmel. Mycket folk ute. Fanns också mysiga caféer vid stallet (där fanns också koloniträdgårdar) och agilitybanan. Var som om det var mitt i sommaren. Folk blir så glada när det är fint väder och varmt och sol.

Min lilla promenix tog två timmar. Sen har jag tvättat sex maskiner, nästan städat (jag funderade på att göra det), och lagat mat. Så nu har jag precis ätit typ kycklingtacos och druckit cider. 





Sitter och lyssnar på gamla Winnerbäcklåtar. Hoppas han kommer till P&L.

Är fortfarande väldigt slut i kroppen så jag ska nog gå och lägga mig snart. Ska ju vara på jobbet sju imorgon också, tjoho.

blöööh

Sitter och mår illa, är görtrött och tycker synd om mig själv.

Åkte hem tidigt igår, var så trött. Undrar om jag håller på att bli sjuk. Hmm. Har ingen aptit. Jag är som hundar, man märker att jag inte mår bra om jag inte äter:P

Blev precis förfrågad via telefon om att komma på fest i Sollentuna. Wihoo, jag har fått kompisar i Stockholmsom jag inte kände innan! Här blir inge party, inte. Inte alls sugen på att dricka.

Nu ska resten av gruppen (är hemma hos pappa) se på skräckfilm, som jag redan sett med C, (höll på att kissa på mig, så nu slipper jag kanske bli lika rädd eftersom jag vet lite vad den handlar om) och äta haloumi. Ska väl pressa i mig lite jag med.



Köpte ett par nya trosor med volanger på Topshop idag. Blundade genom resten av affären, finns mycket urgulligt där.


See ya'

Ehm.

Ehm. Pappa sitter och pratar om sitt födelseland Finland med en person ute i sofforna. Och just nu sitter hon och sjunger gamla finska schlagers. Kan jag få rita en teckning?

Iiiiiiiiiiiiiiiihhhihihi, det är vår

Tog bilen till jobbet imorse. Tre vuxenpoäng. För jag och Ullisgullis började tidigare än alla andra så vi snodde bmw:n så skjutsade jag först henne, och sen mig själv, till jobbet. I kväll ska vi kanske äta ute nånstans (hela gänget; jag, pappa, U, A och A-M) och sen kanske hänga runt lite på Grand och Clarion:)

A&A är på stan och ska ta sig hem på annat sätt, för hon vill inte köra i Stockholms centrum, så deras bil står utanför kontoret nu också. Eftersom Pappi inte kan ta hem två bilar själv så får jag ta A-M's lilla Skoda hem till Jakobsberg, tvätta lite strumpor, haha, och sen köra till Lidingö. Wihoo, jättekul (älskar när man råkar skriva jättekuk istället, tangenterna är farligt nära varandra), så skönt att åka själv och poppa(?) musik!

Igår hade vi luftmadrass-SM. Jag förlorade. (Okej, L, du får säga "vem har bajsat i den här strumpan" och klämma mig på överarmen) Men man börjar faktiskt kunna känna lite muskler på armarna. Yeay.


Ledig hela helgen. Och alla helger framöver. Helt ofattbart fantastiskt. Det har jag inte varit på jättelänge, utan har alltid haft ett jobb på de flesta helger. Ska köpa träningsskor, då det nu längre inte finns något att skylla på.



Tror vi ska dra och käka lunch snart. Måste även köpa nya post-its. Det är kris vid det här laget.


Farmor skickade med A&A en påse begagnade kläder från hennes kompis dotter. Wellwell. De var till mig för dottern var jätteliten och "det är ju jag också". Sen när då? Känns lite tio år sedan att gå igenom kassar med begagnade kläder... Behöll dock ett par Esprit-sommarbrallor. Och en kortkort klänning som sitter som ett korvskinn;)

Öh, Lamell, när ska vi på svansjön, då?

Älskade stad

Sista guldfyndspasset igår. Kommer sakna dem alla. Trivdes jättebra men det blev lite för mycket jobb. Fick ett biopresentkort på 160 kronor, jättegulligt! På McDonald's fick jag ingenting och där hade jag jobbat i tre år.. Fick också ett litet kort där chefen T avslutade med "Din svikare. Du skulle ha stryk!" han ringde och sa sen att han bara skämtade;)

Idag blev jag kallad för tant. En hysterisk gumma som har ringt flera gånger idag och gråtit i telefonen för att vi har kvar ett foder att sätta upp hos henne. Så har hon ringt till en av våra montörer som inte ens har med det att göra och skrikit om att hon vill ha det gjort. "Jag har pratat med tanten där på kontoret..." Tack för den!


Ikväll ska jag bjuda hem mig till pappa och U. A, min kusin, och A-M, A's mamma och pappas syster,  är också här i Stockholm i några dagar. Så jag ska dit och sällskapa och äta middag. Har dock tvättid 19-22 och inte ett enda par rena strumpor, as usual, men jag får köra lite handtvätt. Det var A som var med mig, D och pappa till London förra året!

Åh, vad det var en mysig resa. Gick på Phantom of the Opera, HELT fantastiskt. Min favoritmusikal. Slutet är liite luddigt på grund av lite för mycket gin & tonic. Men det var underbart iallafall. Jag har säkert tjatat ihjäl alla om den här trippen men det var så kul! Gick och tittade på mumier på museum och shoppade. På Harrod's. Jag och Amanda shoppade inte så mycket utan gick mer och suktade efter helt amazing balklänningar inför studenten:P D köpte värsta kostymen dock. Det var där (i London, inte på Harrod's) som jag köpte min favvokappa och en ball klänning som jag inte använt så mycket. Får göra det i sommar, wiiiee. Uppfyllde fördomarna ganska bra. Dubbeldäckarna, telefonkioskerna, regnet. Och på hotellet fanns det en liten teservis och en bibel. Och A, du vet att jag har bildbevis från kvällen, så försök inte neka nåt nu;)




Vill åka dit igen. Synd att det är så dyrt. Får vinna på lotto först. Jag jobbar på det.

Staaaackars mig

Jag ringde precis ett samtal till killarna på vår dörrfabrik. Tänkte "äh jag hinner nog ta en tugga av en skorpa innan de svarar" och proppar in en bit. Så svarar han precis då och inte nog med att jag hade munnen full, nä, jag andas också in och drar ner skorpsmulor i halsen. Och ska försöka beställa en dörr samtidigt. Det gick sådär. Fick världens hostattack och lät som ett ynk när jag försökte prata, haha.


Har fått tid nu för ett pricktest för att se vilken mat jag är allergisk mot. Och så ska jag göra en spirometri. För att se om jag har astma också, som grädden på moset.



Gaha, hostar fortfarande. Det borde vara förbjudet att stoppa in smulor i skorpor, det är ju farligt.

Såg att mina skor (de lila och guldiga, några inlägg ner) nu säljs för halva reapriset. Jag köpte dem för ordinarie pris för två veckor sedan. Isn't life just great?

Kan man få någon form av dispens från sjukhuskostnader om det är riktigt synd om en? Ska till sjukhuset den 24:e och för tillfället har jag 389,40 coronas kvar. Panta burkar, kanske.  

Hmm, när jag tänker efter har jag faktiskt en gigantisk kasse hemma med pantburkar. Några kronor iallafall. Kanske kan tillverka några egna i aluminiumfolie och lura automaten. Dagens i-landsproblem är då när man råkar trycka på den röda jag-vill-skänka-pengarna-till-röda-korset-knappen.


Oh my god. Jag har tre post-its kvar. TRE! Räcker ungefär två och en halv minut.
 









Det är inte lätt att vara jag.

Oh lovely day

Sista passet på Guldfynd idag. Så framöver blir det mindre trötthet.


Alltså. Gick tillbaka till Björn på Heavenly Ink för att rätta till l:et, men nu är det buckligt igen. Hur svårt ska det var att göra en rak linje?! Jaja, jag ska ju bara ha den där resten av livet.


Snart får man äta lunch iallafall. Alltid något.

Klockan är för sent

Sitter och dricker te och tittar på gamla bilder.

De här är från Bulgarien i somras.







Känner att jag för tillfället har ungefär samma färgton som ett A4-ark.







Och nu, mina damer och herrar, kommer min kompis; (haha, nu lät det ungefär som om de ovan inte var det)



Min Vincent och eran Jocke. Har var min handledare på donken när jag började där, om jag inte minns helt fel. Nu bor han i samma stad som jag. Förut bodde han i Gävle och åt spaghetti. Nu har han ett kök med blå luckor. Han finns på Rehnstrom.blogg.se. Hade en väldigt väldoftande parfym back in the old days, är rolig, lite mystisk och allmänt galen. Gillar långa skogspromenader och mysiga hemmakvällar.





Nu ska jag tvångssova, natti

wellwell

Var i Gävle i helgen. Var myspys.



Haha, hittade en bild...



Vem är det? Hmm. Han dök upp bakom mig och fintade, ni vet så där när man låtsas vara på andra sidan om en än vad man i själva verket är. Sen blev vi med på kort och sen försvann han. Wellwell.



Kom också in på krogen (Goya) utan stämpel:P Höll upp handleden och det var visst tillräckligt likt deras Goya i skrivstil, för att ingen skulle märka något. Moahaha.





Nu börjar det närma sig partytält till P&L också. Vi ska lätt ha bäst camp. Det var så stört kul förra året. Älskade känslan när vi släpat oss till det som blev vår plats, slagit upp tältet, satt sig ner i en hopfällbar stol, öppnat den första ölen och bara andades ut. Vi tar nån annan plats än vid staketet i år va?;)

Fumlig AB

Haha, gick precis in i väggen. Hann inte svänga...

Jag är så ball.

Var in på Åhléns igår och hittade lika väska som jag har (den grå- och blåmönstrade) fast i flera andra färger. Jag vill ha alla, gah.


Var också förbi på tatuerarstudion igår och bättrade på ett ställe som var lite ojämnt. Jag älskar mitt Bliss. I feel like the king of the world.


Ska fika med A idag:) Var jättelängesen jag träffade honom, det ska bli trevligt.

Oj, är klockan redan halv fyra? Wohoo, fikan närmar sig:P

Post Scriptum

Fotnot till gårdagens inlägg.

Har kommit på att jag kanske kastade lite pil i gummibåt. Alla kanske inte heller är superintresserade av till exempel vad jag kryddar min mat med, lika lite som jag är intresserad av vad folk har på sig vareviga dag. Så om alla gör som de vill så får alla tycka som de vill :P





 




Knarkar skorpor. Än så länge har det inte gått så långt att jag snortar dem, men jag äter väldigt många iallafall.


    
Mitt nya superhäftiga nagellack.  
Hon försökte tvinga på mig ett blått,
men nån måtta på nymodigheterna får det vara.




 
Den här har jag nedanför mitt skrivbord, med
rådjursögonen påkopplade.


seeeeg

Jag är kanske tröttast i världen. Helt seriöst. Skulle sova igår men låg stel som en pinne och med ett hjärta som en kolibris. (Apropå hjärtan så sålde de kycklinghjärtan på ICA, fyfan vad snuskigt).

Tror jag är mentalt stressad eller nåt, om man nu kan vara det. Har liksom saker som gnager i hjärnan men jag har inte tid att ta itu med det nu för jag bara jobbar och sover. Jobbar sista passet på Guldfynd på onsdag om en vecka så sen blir det lugnare.

 Jag kan längta till att bara få sitta ensam hemma i min lägenhet. Är inne i en sån period att jag inte vill hålla på och lära känna en massa nya människor. Men även fast det inte känns som att jag gör nåt särskilt  så är jag ändå nästan aldrig hemma.
Jobb, högskoleprov, sjukhusbesök, tatueringsåterbesök, lägenhetskontraktsskrivande, åka till farmor, åka till Gävle. Saker fyller ändå upp vardagen.

Ska till Gävle i helgen och träffa mina härliga vänner:)




Gaha. Har supermycket att göra men har noll energi. Men jag jobbar på det.

Ah, nostalgi

Jag misstänker att brevbäraren har gjort det till en sport att skrämma livet ur mig. Puh.




Har pratat med M om "dagens outfit". Tycker det är så nördigt med folk som varje dag lägger upp vad de har på sig. Vem bryr sig? Okej M, du får gärna göra det för att du är du och jag lovar att inte klaga på dig:P Men just när folk ber om ursäkt för att de glömt lägga upp dagens outfit. Vad tror de? Att alla ställer in sina planer och lägger sig under sängen i fosterställning med nerdragna persienner (typ som P Lundh) för att de inte får se vad personen i fråga valde att ta på sig idag? Gah. Och ännu värre är (som jag sett att vissa gör) när det läggs upp dagens outfit på personers ungar! På småbarn! Var gick det snett nånstans?

Är det en så stor grej vad man har på sig? /Tjejen utan sinne för färger och former.

Blev förra helgen påmind om den dagen i gymnasiet då jag kombinerat en knallorange Helly Hansen (ni vet de som ser ut som luddiga kycklingdräkter) som jag ärvt av min mamma, med bruna byxor, rosa vantar och röda skor. Yeeeay.




Tillochmed mamma har på senare tid förbjudit mig att kombinera mina brunrutiga byxor med något annat än enfärgade tröjor. Inte randigt, blommigt eller med några konstiga färgblandningar.

Äh, om man har en tröja som är snygg och ett par byxor som är snygga så kan man väl ha dem ihop;) Sen kommer då nästa diskussion om huruvida en orange Helly Hansen-tröja är snygg, haha

Men jag börjar faktiskt få sinne för lite mer stilrena utstyrslar (heter det så? eller kanske utstyrsels?:D), och jag har intalat mig själv att det kommer fler dagar som jag kan sprida ut allt jag vill ha på mig på, jag måste inte ha allt på samma dag.



Blev igår sugen på att börja dansa samba igen. Gud vad jag tjatar om det. 

Hittade min gamla lärare
 




(under den tiden då jag hade naturligt svart hår och stora bröst. Ungefär samtidigt som jag var kung i Bumbiland)

slappdag

Jag som skulle bli lite mer ekonomisk. Och så köper jag en bok för 195 spänn. Och inte vilken bok som helst, utan en TOM bok. Gah. Men den var roligt orange iallafall. Men 195 kronor! Nu är jag fastslaget störd. Men den var exklusivt handbunden iallafall, yeeeeay..

Nu ska jag filura ut vad jag ska skriva i den.




Gjorde högskoleprovet igår. Enligt förra årets normeringstabell så fick jag 1.4. Bättre än senast iallfall, men Mimsson är ännu inte nöjd. Nöjd kommer jag vara när jag är en av de tre som fått alla rätt.



Går åt skogen med beach -08. Kommer få gå i dykardräkt. Eller blåställ.




Jag känner mig tankspridd och allmänt virrig. Dels för att jag helt planlöst dunkade in armbågen i väggen för nån dag sedan, sen avslutade jag också fredagskvällen med att råka slå in ett glas i en kökshylla som då gjorde att det kom splitter ända ut i vardagsrummet (nu lät det nästan som om det var en bedrift att nå från mitt gigantska kök ut till vardagsrummet). Och hemma hos farmor igår kväll skulle jag lyfta upp en mugg men råkade stället veva omkull den med armen (den var dessutom full med vatten). Och idag glömde jag spisen på när jag var på jobbet. Nu kanske jag börjar närma mig att uppfylla kriterierna för att få en personlig assistent iallafall.


Träffade min kusin A, som var på besök i Sthlm, i torsdags. Vi åt så vi höll på att kräkas. Och så lite kladdkaka på det. Var supertrevligt att ses och prata, var jättelängesen.

Ååååh, vad kul med skruvar..



Igår vad det byggmässa i Älvsjö. Var där och spanade in dörrar och trycken (handtag). D's kompisar och en annan snubbe (muskelknutte, 140 i bänkpress (äh, det kan väl jag också, jag har bara aldrig provat)), som hade nåt snickeri, var också med. De hittade sen de montrar där man bjöds på gratis öl, och det blev väl ett par stycken, för mig med. Fick också en halv skruv av muskelsnubben. Tack så mycket, precis vad jag alltid önskat mig.

Sen åkte vi (jag, D och pappa) och hämtade lilla G på kontoret och hem till D. Han tände kandelabern som står på hans flygel, hällde upp en whisky och började spela Here comes the flood. Sen hängde pappa på med gitarren också. Härligt:)

Efter ett tag började D spela samma ackordföljd om och om igen och jag började klinka en liten melodi till och sen kom pappa också och gav sig på basen. Haha, det är kul att ha en "musikfamilj". Sen åkte vi och hämtade upp Jonas och sen ner på stan för att äta. Sen for jag hem och de andra stannade kvar. 

Hamnade med världens mest pratglade taxichaufför. Han var nördigt supersocial. Pratade om sin sommarstuga i Rimbo och om varför Green Days sista skiva var bättre än deras första, vem sångaren i W.A.S.P är gift med, varför man inte skulle gå på Stureplan, och berättade om sin bror major Freddie samt mycket mer. Han blinkade också med helljuset vid varje rödljus. Jag vet inte, det kanske stämmer att det slår om då... Och så bytte han fil hela tiden så jag var tvungen att fråga varför. Det var för att spara tid. Han klippte kurvorna. Han bytte fil i varje kurva så han alltid låg i innerfilen. Oh my god. Hur mycket fortare kan det gå? en nanosekund?



Test av mobilkamera;)  Först är ögonen btw typ dassgrå och med annat ljus är de som på den andra bilden. Wihoo
                   

(Blir vindögd om jag kollar rakt in i kameran, dålig grej.) Hmm. Saknar det lockiga håret som nu börjar typ nere vid axlarna. Görtrist när det är helt platt.








Från Rödlöga. Åh vad skönt med sommar. /Tjejen med solblekta ögonbryn

Jag och Ali Baba


fullt ös medvetslös

Tjoho!

Var i Gävle i helgen.
På fredagen var det halv filmkväll som gällde (somnade efter halva filmen)...!  Roliga tjejen:P

På lördagen drack jag vin. Amarone för 200 spänn och gott var det! Kanske lite för gott för mitt eget bästa... Var först på inflyttningsfest i Sätra och sen krogen. Fick också klappa en liten orm. (Hoppas den inte blev alkoholförgiftad av min andedräkt) Kommer bara i håg att den var jäkligt slemmig, resten av sightseeingen i den lägenheten är lite luddig. Minns bara en massa färger och former... tror jag var i mitt esse vid den tidpunkten...


Packad, askalas, jävligt rund under fossingarna, jättefull, you name it.


Lekte Tommy Bergers mustasch i taxin ner på stan. Otroligt underskattad lek. Sen röjde vi på Hangloose. Jag dansadesomomingensågmig till min favvopartylåt, den makes my day! Hade jättekul!

Dagen efter masade jag mig upp och tog ett tåg hem och jobbade i Kista. Smet iväg och bakisåt lite på donken.

"...och en milkshake. Har ni nån kampanjsmak eller bara de tre vanliga?"
"Vi har Piña Colada"
"Ehm... jag tar en choklad"





...





Sen när jag kom hem på kvällen lagade jag mat till dagen efter. Hade värsta grytan och så skulle jag avsluta med typ paprikapulver/grillkrydda. Har på ganska mycket och upptäcker sen att det är kanel.

Den fina färgen (snorgeggsgrön) kommer från avocado. Ni kan få receptet jättebilligt.




Igår på jobbet var det en man som sa att jag hade vackra händer. Mystiskt. Och imorse på pendeltåget var det en karl som hysteriskt satt och rapporterade var vi befann oss, i rasande fart på finlandssvenska, och upprepade allt två gånger.


Tror jag är i puberteten eller nåt för jag har inte kontroll på min kropp. Igår kväll råkade jag slunga in armbågen i betongväggen, och låg sen och garvade åt mig själv. Tror jag måste dra ner på knarket.






Högskoleprov på lördag!


RSS 2.0