A Paris

Sitter nu i Montmartre. Har strosat runt lite och atit. Delikatesser i all ara men att ha snigelsmak i munnen ett bra tag efter ar inte sa skoj...

Vi har GATT upp i Eiffeltornet, puh, och shoppat; atit baguetter och croissants, och sett de flesta "bor se"-sakerna.
Imorgon ska vi till Disneyland:P

Alskar den har staden.

Ciao

A bientôt

M, man kan inte hjälpa att det blir sådär ibland, när man är snygg, sexig och har en härlig personlighet, eller vad säger du?;) Klart folk vill lära känna en då liksom.






Nej nu tror jag att jag skiter i Sverige ett tag, jag drar till Frankrike. See ya'!






Sånt här får jag svettpärlor i pannan av:

Puh

Det var många lådor det där. Gick relativt snabbt och smärtfritt iallafall. Tack så hemskt mycket för hjälpen! Min nya lägenhet är totalt ostädad men jäkligt snygg.
Du måste komma och se den, den är otroligt mysig!

M&S sov hos mig natten till igår. Jag och S var från början i min säng och M i soffan. Sen tyckte hon det blev så ensamt så hon kröp ner mellan oss och de två började kittla mig så jag evakuerade mig själv ner till soffan (som för övrigt var helt underbart bekväm att sova i) och lämnade dem kvar i min säng. Där låg de och gosade (?) och jag har ingen aning om vad som hände (??) Hittade knäckebrödssmulor under täcket. Har de smugglat sig dit under flytten eller lekte ni konstiga lekar medan jag sov?

Jag bor typ så nära tullarna man kan i Solna och jag älskar det! Helt annat än att sitta och tuffa ut till Jakobsberg.


Finns bastu och hela [shööret] så där blir det partty:P









Till dem som tyckte jag luktade latex häromdagen så kan jag förklara att det var på grund av att jag hade en mamba (inte ormen) i håret. (inte hela och knuten med knut (hehe), utan jag använde bara den översta lilla ringen, som hårtofs, hittade ingen annan och den fungerar ju ungefär som en gummisnodd plus att den var gul, och det är ju alltid flashigt)



I övermorgon far jag till Paris. Gött.



norrlänningen

Jag måste verkligen ha dialekt. När tanten i tvättstugan frågar som första fråga "jaha, och vilket landskap är du ifrån då?" och när snubben på Statoil också undrar.

Ringde precis för att hyra en bil. Så frågar han mitt i allt "är du från Umeå?" Vafan. Jag som går i tron att jag knappt har nån dialekt alls:P Lite pinsamt, för när jag sa
"åhnej, låter det som det, vad deprimerande" så sa han
"nejdå, det är fint"
"men det låter så bräkigt"
"jag är själv från Umeå"
pinsamt när jag precis sagt att det låter bräkigt på ett negativt sätt. Jaja. han lär inte skicka några torpeder efter mig, kan man ju hoppas.

Hej, hur mår du?

Jag gillar inte att frågan "hur är det" eller "hur mår du" överanvänds. Nu frågas den utan att det ens väntas på svar. Om man inte vill/orkar höra svaret så ska man väl inte fråga?
   Häromdagen hade jag precis supergråtit (en historia för sig) och precis då ringde en telefonförsäljare och frågade glatt "hur är det med dig då?" Undrar vad han skulle säga ifall jag svarade "ganska dåligt, faktiskt". Han slipper nog bry sig om att planera för det svaret eftersom alla alltid svarar "bra, själv då?"
   Hur kan alla alltid må bra? Jag skulle inte ha något problem med att vara ärlig mot telefonförsäljaren, men jag vet att han inte ville höra svaret utan bara verka trevlig, omtänksam och personlig så därför känns det inte som att det är någon idé med det, utan det är enklare att svara "bra, tack".

Jag tycker det känns lite tråkigt, för när jag frågar hur någon mår så gör jag det för att jag är intresserad av svaret, inte bara för att använda det som en hälsningsfras, men många svarar alltid "bra, själv då?" utan att det kanske är bra. Antingen tror de att jag frågar bara för att fråga eller så vill de inte berätta sanningen. Jag har ju erbjudit mig eller öppnat upp till att lyssna, men detta går inte alltid fram eftersom många tror att jag frågar utan att bry mig, men jag frågar inte utan att vilja veta svaret, då man lika gärna kan hålla tyst.

Jag avskyr att behöva svara "bra, tack" när det inte är det för att folk inte bryr sig och det är synd om människor som känner sig tvungna att svara "bra, tack" för att de tror att jag inte bryr mig.







Jag avskyr också när folk spottar i trappor. Däremot älskar jag chokladtårtan som farmor hade med sig igår, vars rester fortfarande finns kvar i kylen.





Svar

G, jag har redan en tatuering. Ett Bliss på handleden, gjorde den för två månader sedan! Du får kika på den nästa gång vi ses! Idag ska jag bara dit för att visa upp den och kanske bättra på lite. Haha, ja snälla, gör en gräsklippare!
None
Lite ihoptryckt, men den
syns iallafall.

Pust och stånk

Nej nu var det svettigt igen. Höll för ett tag sedan på att försöka klä på min soffa. Har tvättat överdraget. Jag och L kämpade länge tillsammans sist, och nu var jag ensam. Puh. Blev lite varmt måste jag erkänna, och inte lyckades jag heller. Mitt i allt meddelade min vapendragare att hon ska bli grisbonde (OKEJ, kor;)). Det innebär att jag måste bli piga och jag avskyr att gå upp klockan fyra. Typiskt.

Min andra comboykompis har redan kommit så långt att hon ska köpa sadel (inte till kor, dock). hoppas du kommer i helgen nu då! Jag looooovar att du får se schlagern. Lamell, jag hoppas du inser att jag kommer tvinga ner dig;) Du slipper bära pianot!



Förstår inte hur det kan rymmas så mycket i en etta. Vågar inte ens tänka på den dag jag eventuellt ska flytta från ett stort hus. Ojojoj.

Imorgon blir det tårta, och jag ska hämta mitt köttbullepass samt gå till tatuerarstudion för tredje gången.









Alla gamla goda tider var en gången dålig ny tid. Sug på den ni, så här på kvällskvisten (jag kämpar för fullt). Nuså. Jag tolkar det som att det var sämre förr, med dagens mått mätt, men att det då var toppen. Såja. Godnatt






Hold your horses. Mitt vinglas där, hur mycket kan det rymma? tre liter? Minst. Och så lite shots med ren sprit. Tjoho. Fredagskvällen kunde bara sluta på ett sätt.




Min McBagel.

.

Svettigt värre

Puh. Har åkt bil i två timmar. Till Lidingö och tillbaka. Råkade åka fel när jag väl var på ön så jag hamnade på den väg som leder till bron tillbaka till fastlandet. Där hade det inträffat en olycka så det var tvärstopp. Okej att sitta i bilkö, men att sitta i kö åt fel håll känns ju ännu mindre party.

Pustar nu ut med kaffe och mörk choklad.

Vad varmt det är ute.

Frustration

Något jobbig kille som åker samma buss som jag på morgnarna. Går alltid på efter mig och när jag satt mig går han förbi med ungefär ett sådant här leende.









Idag ställde jag mig jättelångt bort så att han skulle gå på före så jag slipper känna mig elak över att inte titta på honom när jag känner att han tittar på mig. Bussen kom och folk började gå på. Jag stod kvar. Han också. Väntade lite till, men kön började ta slut. Till slut fick jag småjogga fram för att hinna med. Då sätter han fart och skyndar efter. Han står nästan bredvid mig för att jag ska bli tveksam om vem som ska få gå på först så han kunde få säga "varsågod, gå du", men jag bara pressade mig före. Jag satte mig och han gick förbi.









Sånt där gör mig bara irriterad.


Igår blev jag också irriterad. Råkade få motorstopp på en öde gata här i Solna. Självklart går det förbi en snobbig kostymnisse som såg ut att anse att kvinnor endast borde sticka halsdukar och vakta barn. Han skakar på huvudet, hånler lite och tänker "Ja, så där går det när man låter tjejer köra bil".


Körde jättemycket bil igår. Kulkul. Järfälla-Sollentuna-Solna-Järfälla-Solna-Huvudsta-Solna. Börjar nästan tycka om Caddyn.




Imorgon har jag hört det ryktas om att farmor kommer hit med tårta till sina söner inför deras födelsedagar, wihoo.

vrrrroommmm

Var trevligt i helgen. Har inga kommentarer till fredagskvällen. Har varit mer pepp på att äta bönor än vad jag var på lördagsmorgonen. Vi hade nämligen återträff med Nicaraguagänget. Pratade, lagade gallo pinto och såg på film som vi filmat när vi var där. Blev väldigt nostalgisk och saknar alla vi träffade. (Kanske inte de som trodde att alla svenska tjejer var horor, eller de som ville döda oss för att de trodde vi var amerikaner). Fick med mig lite bönor och ris hem, för det blev hur mycket mat som helst. Alla hade kunnat ta med sig sin familj och det hade ändå räckt.
   Den resan var helt underbar. Helt otroligt fantastisk. Måste gräva fram skivan med bilderna. Saknar att äta bönor och ris till frukost, lunch och middag, saknar att åka flak, att svettas som en gnu i stekhet sol, att bada i jättevågorna vid kusten, att möta alla härliga människor och att galoppera i stilla havets strandkant. När det visades en av många vackra solnedgångar på filmen hördes en röst " tänk vad paff man skulle bli om solen skulle vända och gå upp igen" Hehe. (Det var inte jag som sa det). Lördagskvällen fick ägnas åt att agera taxi, det var kul eftersom jag älskar att köra.

Rätt land, men inte mina bilder, har dem inte här just nu!

Idag var jag med D till porscheaffären. Får se om det blir en Carrera, det är den han dreglar mest över.
En annan får köra Caddy. Jaja, hellre en kniv i lådan än en gaffel i arslet. //Gammalt kinesiskt ordspråk.


Lite kaxig, eller hur?


Tack mina små flytthjälpare som kommer hit till helgen!

Do not try this at home

Skulle ta bort tre trådar som fnasats upp i en tröja. Fram med lilla tändaren och försöka smälta trådarna lite så de inte fnasas upp ännu mer. Började med att elda på tummen. Inte att rekommendera. Smärtsamt och luktar illa. Sen lyckades jag tända eld på en tråd som lossnade och landade på mina byxor. Avslutade det hela med att bränna ett hål i min Esprit-tröja. Kom sedan på (när jag försökte smälta kanterna på hålet med tändaren) att jag satt med tröjan på mig när jag eldade på den och när trådarna brann. Tog på lite nagellack istället.  

It's not easy being me.





Funderar på att börja med GI-metoden. Låter alltid som gay-metoden när man säger det.







(Ni var självklart bäst)

You rock

Vad duktiga ni var. Satt som klistrad vid radion och bad alla som kom och ville säga någonting att vara tysta och gå därifrån:P

Jag blir så stolt av sådant här. Satt här och diggade och var så glad att jag nästan blev tårögd, hihi.

Heja, heja.

Du/ni är väldigt härliga att lyssna på för det är inte bara musik, ni framkallar en känsla. Man (jag) stannar upp och fastnar i låten/låtarna. Det tar lite längre tid att reagera på att telefonen ringer eller att någon försöker prata med en. Ni fångar mig. Vem som helst kan lära sig en ackordföljd, men denna kommer låta olika beroende på vem som spelar den. Det är skillnad på att spela och spela. När man som lyssnare glömmer bort var man för tillfället befinner sig är musik bra, enligt mig. Då har man lyckats.

Kommentatorn efteråt sa enbart positiva saker. Bland annat "inte så loud, very varmt". Han sa också att han gillade er ännu mer live än på skivan. Att det var mer dynamiskt, bland annat.

Bra jobbat.


Jag tar mig friheten:
http://www.myspace.com/teobolero

Gym? Nej, jag har ett bättre sätt att träna armmusklerna på!

Danne kom in till mig igår och frågade bekymrat hur jag ska göra med flytten och så. Han var väldigt angelägen om att jag skulle dra hit några kompisar till hjälp och var verkligen engagerad.
"...för jag har inte lust att bära de där lådorna igen, du har väl kompisar som kan komma och hjälpa till?"
"Jamen alltså.. det är ju inte ditt ansvar, Danne"
"Jo men det blir ju det om du ska flytta och inte har någon som hjälper dig!"


Vad söt han är.

Har dragit upp en stackare från Linköping som ska hjälpa till att bära lådor. Wanna join? Jag bjuder på pizza och öl, polkagrisar, broccolikvistar eller vad ni nu är sugna på.

D frågade igår ifall jag skulle vilja prova sälja också. Isåfall ska jag få vara med ut lite och få lite säljutbildning och så. Det skulle vara roligt att prova på. Och tjäna några extra tusenlappar i månaden om det går vägen.




Imorse vägde jag tre kilo mindre efter att ha duschat. Kanske borde köpa ny våg. Eller duscha mer.

Knick Knack

Ibland blir man så less. Gah. Orkar dalta med folk till en viss gräns, sen blir till och med jag irriterad. Blir också sur när jag inte får veta var jag har människor. Till slut tröttnar man på att försöka förstå det kryptiska.


Vad fascinerande det är med ledarhundar för övrigt, såg en i morse.

Igår kväll bjöd pappa in sig på fika och sen när han åkt längtade jag efter att känna mig utmattad/slutkörd/träningspasskoma så jag gick ut i sprang i skogen. Skönt att vara helt ensam på en öde stig. Senaste gången jag kände för att springa var år 1854. Jag körde mitt eget lilla träningspass i skogen och hoppas att ingen såg. Lite svettig blev jag allt.

Idag ska jag fixa pass. Har en liten skorpa på näsan, men det får la bli fram med lilla sminkväskan innan. Kan knappast bli konstigare än körkortet (första gången jag fick visa det till en krogvakt sa han att jag såg ut som Sinéad O'Connor. Observera att hon är rakad och att jag inte är det så vitt jag minns. Fast hon har inte så biffiga läppar men det har jag minsann på min bild). Lyckat, se ut som om man har rakat huvud och silikon i läpparna. Vem vet, jag kanske ser ut så om tio år.


Jag ska till Gävle i helgen. Nicaraguaåterträff. P&L-preträff. Nästa helg ändå ska jag flytta och strax efter bär det av till Frankrike. Je désire ardemment pour celui. Il sera merveilleux de parler le français encore.

Den här kortfilmen nedan är för övrigt helt underbar.

...


...



:D

Bloopers från Toy Story 2!
Mr & Mrs Potato head är helt underbara! Och mustaschen på glaset. Hahaha


Barapapapa I'm lovin' it

Var på ICA när en Lindt-choklad bad mig att köpa den. Jag är inte den som är den och dra mig baklänges på en liten vagn vad god den var. Mörk choklad fylld med tryffel och chokladgegga.

Man är inte full om man kan ligga på marken utan att hålla fast sig

Gårdagskvällen i kronologisk ordning...




 Var först på Mose Backe på D's kompis 40-årsparty. Fick sedan sällskap för att hitta till tunnelbanan till A. Den killen följde sedan med för han tyckte det var tråkigt på Mose Backe. Han satt med oss ett tag ute och grillade men sen tyckte han kanske att vi var för konstiga för han drog:P

Ja jag säger då det. Sista bilden är tagen strax efter att J fått mina stay-ups. Fick sånt skavsår av mina nya pumps så jag gick barfota til och från krogen (det är en historia för sig, kommer längre ner) (genom glassplitter.. Det verkade som en bra idé då). Stay-upsen blev då helt söndertrasade under fötterna och eftersom jag inte hade dem på mig imorse frågade J lite försynt om han inte kunde få dem då de lär vara bra att putsa kängor med i lumpen. Det tror jag vad jag vill om;) Det sista jag hörde innan jag stängde dörren och åkte hem var "Kom A, vi måste testa dem!!"




Ja, krogen, då. Jag låg halvsovandes/däckad i A's säng, men de tre boysen släpade upp mig och drog med mig ut. Vi gick till K2. Över lag ganska värdelöst. Bara techno. Kul de första låtarna. Sen gick jag fram och frågade om de kunde byta. Muppen till DJ sa då att han inte bestämde och när jag frågade vem som gjorde det ryckte han på axlarna och såg allmänt töntig/menlös/nördig ut. Jag önskade då en låt men fick svaret "nej, den spelades för tre timmar sen"
"Men alltså, det är ju ingen här som har hört den då"
"Jo, jag"
Men vafan. Jag tjatade lite till. Sen när en lesbisk tjej började stöta på mig (Det lutar åt att det var en tjej, jag är inte helt säker) så gav jag upp. Sen gick vi hem igen och sov.

Bejakar min djuriska sida

Man kanske skulle ta och skaffa fiskar? Hur länge klarar sig en firre utan mat? (Haha, om detta är min första fråga vet jag inte om det bådar så gott för mitt husdjur...) Nädå. Men är det så att man måste skaffa fiskvakt om man är borta en helg till exempel? Om det blir inhandlande av firrar ska det vara helsvarta blandat med silverfärgade (black molly och silver molly) eller så blir det två som heter Lars och Morris.
Innerst inne är jag djurvän men vad händer egentligen om man släpper ner en brustablett (alvedon, c-vitamin eller dylikt) i skålen? Någon kunnig på området?

Hur många vuxenpoäng är såpbubblor?

I förrgår bjöd jag in mig till E och hans tjej i Kista. Jag sopade banan med dem på guitar hero och ett bilspel;)  Sen blåste vi lite såpbubblor på väg till min buss. (Jag fick av pappa).

Igår åkte jag till Kungsan efter jobbet och träffade V och några andra, mest jobbarkompisar till honom och pluggkompisar till min och Vincents forna arbetskamrat Maria. Sen gick vi till Harry B James, där sedan fotbollsmatchen visades under jubel och skrik från supportrarna. Efter det ville trökV åka hem så då gjorde alla det:P

Och V, apropå ingenting så har jag faktiskt några innestående på dig, med tanke på alla dissar jag fått genom åren, right?:)

Nu väntar lite jobb. Ny dag nya möjligheter, tjoho.


Alltså, är inte grejen med stay-ups att de ska stay up? Kan någon säga det till mina för de verkar ha missuppfattat hela affärsidén.

Positiva Petra

Hm. Antingen har Gävle sprängts eller så har jag fel på min mobil så folk inte kan ringa upp eller svara skriftligen eller muntligen.


Idag har varit en mycket spännande dag. Jag har målat naglarna. Tanten som alltid går förbi med sin hund gick förbi tio minuter senare än vanligt.

Måste börja packa ner mitt liv i lådor igen. Samt råna en bank, panta ett stort antal burkar, alternativt prostituera mig. Eller bara ta motorcykeln under armen och springa allt vad jag har. Är mitt inne i en process gällande mutning av pappa för att låta mig låna pengar av honom, till hoj, skinnställ och hjälm, till efter sommaren. Diggar inte banklån.





If it's melted, it's ruined.

Kom på att jag har Ben & Jerry's hemma. Blir en bra kväll det här. Ska också vänta på att Eyes wide shut laddar klart. Har tagit typ två dygn. Jaja, man ska inte stressa, då får man hjärtinfarkt.

tjenis

Hej.

Hade kul på sista april! Var med A hos hans jobbarkompis med flera andra. Sen sov jag i A's nya lägenhet på Söder. Under en filt som innehöll väldigt mycket katthår. Intressant när man är allergisk. Höll också på att bli lite lätt dödad av en tjej för att jag gick hem med A. Det är skillnad på gå hem med och gå hem med. Jag sov bara där, okej?! Och när jag sa det särskilt till henne så slog hon uppgivet ut händerna och sa "do whatever you want to". Gosh. Sedan upp kvart över sju (jävla A) efter att ha kommit hem vid fyra. Han skulle flytta 1:a maj. Så jag åkte hem till mig och sov till tre.

På vägen hem såg jag på t-centralen en man som var som ett hus. Jag har aldrig sett en så hög människa i hela mitt liv. Han hade helt uttryckslöst ansikte, öppen mun, bakvända ögon så man såg ögonvitorna och gick med luftsteg. För tillfället skiter jag fullständigt i honom. Det som gör mig förbannad är att han hade en hund. Den får nog stryk oftare än den får mat. Jag tycker det är vidrigt när människor är elaka mot djur. Hoppas någon polis eller så såg dem. Okej att gå fram till en hundägare på en konsert (de stod längst fram) och säga att det kanske inte är så bra för hundens öron att stå en meter från högtalarna, men att gå fram till en knarkare som inte vet vem eller var han är och börja tala om hans husdjur känns inte som en toppenidé. Hoppas han blir en sten i sitt nästa liv. Hoppas att hunden tas om hand och att den mannen aldrig någonsin får skaffa djur igen.

När jag vaknade klockan 15 åkte jag till pappa och U's granne J, för vi var bjudna på middag alla tre (eller, jag bjöd in mig, lika som jag gjorde på sista april hos pappas barndomskompis), och sen gick jag och lade mig igen. Mycket givande dag. På t-centralen denna gång satt en utvecklingsstörd tjej/kvinna/ungdom som såg förvirrad, ensam och rädd ut och var hysterisk. Bredvid henne var två poliser som försökte få kontakt med henne och mutade henne med en kaka. Det gick inte så bra.

I fredags var jag på erotikmässa. Jag gick och var generad hela kvällen. Det var ett stort steg i kampen mot min prydhet. Det fanns korsetter (jag var jäääättenära att köpa en, var supersnygg), dildos, glidmedel, sjuksköterskedräkter och mycket mer. Hela tiden var det också strippshower. Fanns också peep show och table dance. Jag smet in med några i mitt sällskap när de betalade 600 kronor för en privat liten dans. Tjoho. Värsta lapdancen. Jag var chockad ett bra tag framöver... Shoppade lite men jag kommer aldrig någonsin våga berätta vad;)

Resten av helgen har jag inte gjort någonting. Eller jo, jag var förbi en sväng hos min morbror och kusiner. Morfar var på besök där också.

Jag vill köpa motorcykel. Har velat det länge men igår när jag var ute och promenerade ville jag det på allvar. Har två kandidater nu. Måste ju ha något att övningsköra på för att kunna ta mc-kort... Så nästa gång jag hälsar på dig kanske jag gör det på två hjul, vem vet?

RSS 2.0